Nick: Iivuljanei, kulkee myös Janettena. Pisteet sille joka arvaa oikean nimen!
Ikä & skp: 16-vuotias (synt. 06.05.1992) hameväen edustaja. Paitsi etten käytä hametta.
Levinneisyys: Raahe-Ruukki ihan viikonpäivästä riippeun. Makuuhuone, keittiö, paikat joissa on tietokone ja/tai PS2/3. Tämä blogi, Deviantart, Cliché. Omistaa myös mesen ([email protected]), joskin sen käyttö on nykyisin melko rajallista.

Bermuda_Venice_by_iivuljanei.jpg
Bermuda Venice & kuva © Iivuljanei

Perhe: Olemassa.
Muu sosiaalinen elämä: Melkoisen laaja sosiaalinen verkko niin netissä kuin sen ulkopuolellakin. Tärkeimmät kuulevat minusta turhankin usein. (Nyt en tarkoita ykkössolua, vaikka ne mun askeleet kuulevatkin. Kakkossolun tytöt taas.. >8) )
Muu elämä: Olematonta ja suhteellisen eristäytynyttä. Mitäpä muuta ihminen tarvitsee kuin pari aktiviteettia (kirjat, leffat, musiikki jne.), makuuhuoneen, keittiön ja kylppärin sekä ihan törkeän määrän suklaata. Ja jonkun kertomaan mitä sä oikein tarvitsetkaan, ja sanon tämän kaikella rakkaudella.
Mitä se tekee? Dataa. Opiskelee. Elää ja voi enemmän tai vähemmän hyvin. Pelaa ja roolipelaa, piirtää ja kirjoittaa. On fanityttö.
Mistä se pitää? Suklaa, kirahvit, kirjat, musiikki, pelit, leffat.. piiitkä lista. Miehet.

Jotain mitä et halunnut tietää. Eli linkkilaari Youtubeen ja muualle.
- Kristo Päivinen on kuningas isolla K:lla. Tämä video kertonee suunnattomasta kunnioituksestani kyseistä Salkkarihahmoa kohtaan. Lööv juu, Kristo!
- Video, joka aiheuttaa takuuvarmaa repeilemistä ja saa kiihkouskovaiset itkemään kahta kauheammin.
- Vain mies lankeaa samaan jekkuun kahdesti.
- Päivän naurut, vain koomapotilas voi olla nauramatta jossain vaiheessa.
- Kirjoitukset, Purastik, Iperyys Tutustu ja ihastu.