Olipa kerran kaksi amistyttöstä, joilla oli liikaa aikaa ja ideoita yhteinen.. unelma. Blogi, jossa jakaa niin sanottu taiteensa sekä tarinansa kaiken kansan luettavaksi. (Ja paskan marjat, kaikki kansa ei tule lukemaan tätä ennen kuin jokainen Iiro-Maija Ruåttalainen puhuu sitä. Mutta voitte yrittää, kullat. <3) Tyttöset pukivat minihameensa ja punaiset hilkkansa lähteäkseen viemään viinaa ja marihuanaa isoäidille, mutta eksyivät matkalla bordelliin jossa.. kröhöm, tätähän te ette halunneet kuulla. (Seli seli, nyt siellä ruudun toisella puolella huudetaan epätoivoisesti kun selitys minihamehilkoista loppui.)

Ammattikoulussa on hirveää mukavaa; ruoka on hyvää, opettajat kuivia ja tunnit piinallisia. Eräälläkin ATK-tunnilla pienet viattomat oppilaat laitettiin tekemään Chinese Democracy-albumin erittäin laillisia piraattikopioita (4,95, osta omasi jo tänään!) ja mikä vielä kamalampaa; blogeja! Miten jotain noin pöyristyttävää pääsikään tapahtumaan? Anteeksiantamatonta, mautonta ja ennen kaikkea ällöttävää käytöstä, josta tulee valittaa koululautakuntaan ja viedä asia ensin MLL:lle ja sitten suoraan käräjille. Tarja Halonenkin varmaan haluaa kuulla tästä.

Takaisin Halosista kukkapurk.. blogeihin. Pieni, vähemmän viaton Suojelusperkelekin joutui tekemään blogin, vaikka olisi paljon mieluummin ollut keittelemässä pontikkaa suden kanssa jotta isoäiti voi naida metsästäjää. Mutta ei, blogeja piti tehdä ja tämä syntyi. Saadakseen jotain tyydytystä (heti ajattelemassa seksiä, tehän olette pahempia kuin minä!) surkeaan päiväänsä hän päätti käyttää vähän valtansa orjuuttaakseen paikallista tohvelieläintä, erittäin harvinaista (ja sitäkin tyhmempää) Iivuljaneita, jonka ansiot ovat pienemmät kuin hänen ylisuuri kengännumeronsa. Niimpä tämä erittäin rauhallinen, hiljainen eläinlaji joutui kirjoittelemaan tätä tekstiä nälkäpalkalla ilman mitään korvausta, vaikka tekikin - saamari sentään! - enemmän töitä kuin Barack Obama voittaessaan vaalit. Tästä voimme päätellä, ettei antisankarimme ole tehnyt paskan vertaa yhtään mitään koko päivänä.

Ja seuraavaksi mainoksia, muistakaa ostaa Anna-Pekka Ilmarisen ja Oskari-Kanerva Hurmeen duettoalbumi "Riistämme rahasi suoranaisella roskalla jota kriitikot kutsuvat pop-musiikiksi ja jonka tahdissa karvanoppa-amikset painavat uikuttavia teinixihQdaa!-tyttöjä niix ihan kybällä!!1 Rauhat ja joulut ~"

Palatkaamme takaisin. Jos te ernestit ette vielä tässä vaiheessa traagista tarinaa tajunneet, että kirjoittaja ei olekaan Suojelusperkele vaan Iivuljanei, suosittelen lämpimästi vaihtamaan painetun sanan Antti Tuiskuun tai vastaavaan paskaan, jonka käsitteleminen ei vaadi aivoja lainkaan. Päin vastoin, aivottomuus on elinehto jos aikoo kuunnella moista roskaa ja jatkaa epänormaalia elämäänsä. Palataksemme jälleen asiaan, tämän blogin tarkoitus on toimia Deviantartin lisäksi paikkana, johon tungemme raapustuksiamme, niin sanallisia kuin kuvallisia. (Uskokaa tai älkää, tänne tulee jotain muutakin kuin mukahauskoja väliaikaraapusteluja by Barbara Pumpp Aa Mua.) Ja koska ette kuitenkaan jaksaneet lukea tänne asti, menen sinne missä kykyjäni arvostetaan.

..heti kun keksin, missähän sellainen utopinen ihmemaa mahtaisi sijaita.

Teidän Suomen valtion sorrettu asukas, Iivuljanei. Ette oo rakkaita!
PS. "90 hiirtä myös" on mainio sanayhdistelmä - englanniksi. Lausukaas se ääneen mukaenglannillanne ja todistakaa junttiutenne nauramalla asialle.